miércoles, 30 de noviembre de 2016

J5 Padre Damian 1-1 Sccc Femení B

Empat de les noies del Sang Culé, un punt més. Seguim sumant!

Aquesta vegada contra les noies de l'escola Padre Damian, equip que va sortir ben posicionat i que ens va dificultar la defensa. Gairebé tot el partit vam optar per la pressió, amb la intenció de dificultar l'atac de l'equip contrari i així crear perill en el contraatac. El joc va començar molt bé, tocant la pilota i buscant línies de passada, per així generar les jugades. És veritat que en diferents moments del partit ens va costar crear situacions de perill. No ens ho posaven fàcil i els nervis que moltes vegades ens envaeixen es notaven al camp, però tot i així vam demostrar que som un equip fort. Vam tenir ocasions clares, diferents xuts a porteria on la sort no ens va acompanyar, però vam continuar amb les mateixes ganes tot el partit. En la segona part un rebot de porteria després d'una gran parada va posar-nos endarrere, això no ens va desmotivar, una altra cosa no però ganes a aquest equip no li falten.

Quan faltaven pocs minuts per acabar el patit vam aconseguir, després d'una millorada defensa per les indicacions dels nostres entrenadors, lluitar una pilota amb un contra un. Destacar l'habilitat en aquell moment de la Paula Selvi, que va saber calmar els seus nervis i confiar en ella mateixa per poder empatar el partit.

Per finalitzar no vull deixar de dir com és reflexa en el camp la unió que tenim com a equip, queda plasmat en els ànims que contínuament ens donem i així tot és més fàcil, sembla que no existeixen impossibles, dia rere dia estem demostrant del que som capaces de fer per poder fer una temporada memorable. Amb constància estem aprenent una forma de joc on el principal és gaudir i a la vegada superar reptes, totes hem tingut un creixement individual basat en la confiança cega en cadascuna de nosaltres.

1,2,3 SANG CULÉ!

Leti


No hay comentarios:

Publicar un comentario