martes, 15 de noviembre de 2016

J3 Sccc Femení B 1-2 Jesús i María

Divendres 11 de Novembre 19:30

Poc a poc les jugadores del Sccc van arribant al camp. Preparem els últims detalls mentre parelles, amics i familiars van arribant com cada dia de partit des de fa temps. En dos jornades hem aconseguit tres punts, i mirem endavant amb l'ambició i la pressió que comporta.

Quan arriba el moment ens reunim per escalfar, centrar-nos en el que vindrà i repassar les últimes jugades.

S'inicia el partit

Comencem amb un cert nerviosisme que ens fa perdre algunes pilotes en zona de creació. En defensa estem a mitja pista i no acabem de decidir el moment d'anar a robar. Anem cedint terreny al rival que es troba còmode sobre el terreny de joc encara que no crea sensació de perill.

Poc a poc, però, ens ho anem creient, mantenim una mica més el control de la pilota, buscant jugades entre línies, amb calma i generant les primeres jugades de perill. Malauradament en el nostre millor moment, una pèrdua de pilota deixa a una jugadora rival pràcticament sola davant de porteria que afusella a porteria i fa pujar al marcador el primer gol per part dels visitants.

Arribem a la mitja part i sembla que costarà molt més guanyar el partit.

Comença la segona part i notem que alguna cosa ha canviat. Ara ja no tenim res a perdre. Ara l’equip es quan ensenya les dents, pressiona a les jugadores rivals al seu propi camp. L’Andrea busca passada  en profunditat en banda dreta i del no res apareix la Paula com una exhalació per, abans que es perdi la pilota per línia de fons, controlar-la i disparar creuat al fons de la xarxa. La banqueta salta d’alegria i les jugadores rivals entenen que tindran sort si d’aquí surten amb un empat.

En aquest moments, l’equip bolcat  en atac, la Eva agafa els comandaments i s’anticipa a cada pilota que la portera treu en llarg per, amb un parell de regats, dirigir contraatacs que no acaben en gol per ben poc. Ja queden pocs minuts.

L’entrenador casi salta a la pista per rematar ell mateix i totes esperem que, tal com va passar la última jornada, un detall decanti el partit al nostre favor. Queda un minut de partit quan un xut de l’equip rival rebota a les mans d'una jugadora del Sccc i l’àrbitre marca penalti.

Després de veure les últimes actuacions de l’Eulàlia l’equip encara confia en que el puguir parar i enviar una pilota llarga a la Eva perquè sentenciï el partit però la jugadora del Jesús i Maria xuta fort i col·locat al pal dret de la portera i no hi pot arribar.

Queda un minut per intentar-ho de totes les maneres però finalment el marcador queda amb el 1-2 definitiu.

L’equip surt tocat, pensant més en els errors que en els encerts, però queda tot el cap de setmana per llegir la crònica i veure que quan tot sembla anar en contra és quan som més forts.

Tornem a tenir moltes ganes de que arribi divendres i sortir sense complexes a menjar-nos al proper equip.