miércoles, 9 de noviembre de 2016

J4 Caserres 9 - 2 SCCC A

Dissabte 29 de Octubre es va jugar un partit entre el Casserras i el SCCC, apriori un derbi molt igualat i amb un ambient que desde el minut 1 ja donava forces al equip de casa , en aquest cas el Casserras.

El equip local presentava una plantilla amb certa veterania i amb un joc molt clar dirigit per un entrenador/jugador , a l'altre banda el SCCC un equip mes jove i amb mes feina per fer daqui a final de temporada, tot i aixi tots esperavam un gran partit i que la igualtat brilles en els dos equips

Va comensar el partit amb una intensitat molt elavada , la qual indicava que seria un partit vistos i divertit amb l'aficio local que animava de manera exaltada i de tant en tant de manera poc respectuosa, tot i aixi el partit es va poder desenvolupar sense cap manera.

El partit va comensar be per els visitants , quan amb un xut potent del pixixi actual del equip Albert gibert es va colar dins la portaria dels locals , que van reaccionar rapidament i amb una actuacio brillant del seu pivot , van aconseguir remontar facilment i posar-se 2-1 amb questio de 4min.

El partit va seguir amb una gran intensitat pero els locals mes ben posats al camp i amb les ideas mes clares que els visitants van aconsguir anarse'n per 5-2 a la mitja part , a falta de dos minuts Pablo del SCCC va escursir distancies abans de la mitja part, tot i aixi els locals habian sigut superiors a la primera part.

La segona part va ser un monolag de la primera part , l'equip de casa va seguir apretant y tot i les diferents tactiques dels visitants com ara jugar de 5 durant 10min de l segon temps no va cambiar la dinamica del joc i finalment el resultat va ser de 9-2.

El partit va acabar amb els 3 punts per els locals i amb moltes coses a arreglar pels visitants que tot i el resultat no van fer un mal partit