viernes, 11 de noviembre de 2016

J5 - SCCC B 3 - 2 Ràpid Santa Coloma

5 INICIAL: Raül, David, Marc, Iván i Àlex.

Partit complicat i, alhora, una prova més per al SCCC B encara en fase d'acoplament en un equip completament nou aquesta present temporada. Aquesta vegada contra el Ràpid Santa Coloma, un equip que es presenta com molest i incansable al contracop que ha aconseguit "rascar" punts amb els equips de dalt de la taula.

Com ve a ser habitual últimament, SCCC B va començar guanyant el partit als minuts inicials amb una fantàstica jugada fent una "paret" que Àlex va retornar d'un toc i que Marc va ficar al fons de la xarxa amb un xut molt precís al minut 2. Després del gol el SCCC B no es va relaxar, com si va fer en partits anteriors, la qual cosa els va costar perdre punts que no s'haurien d'haver perdut, i, Álvaro, va ficar el segon amb un xut certer al minut 14. Tot seguit el SCCC B va baixar el ritme, sobretot defensivament, on van patir. A conseqüència d'això, el Ràpid Santa Coloma va acabar materialitzant una de les numeroses contres que va crear arran de les errades defensives del SCCC B al minut 25, on gràcies a les intervencions de Raül no van aconseguir capgirar el partit. La mitja part va arribar en el moment clau per "arreglar" una mica les errades defensives que tant els hi estàven condemnant.

Al començament de la segona part va continuar la mateixa tesi de partit amb un SCCC B que pagaria molt car els errors defensius i les posteriors contres amb les que el Ràpid Santa Coloma aconseguiria igualar el partit amb un gol al minut 36. L'equip de casa no aconseguia materialitzar les poques ocasions que tenien, davant un equip que es va fer molt molest i incansable com ja s'esperava a la segona part. Però, finalment, va ser en una jugada embullada, on altra vegada Álvaro, va aconseguir arribar a xutar una pilota a l'àrea rival que va creuar per l'escaire dreta del porter al minut 40 per posar endavant en el partit a l'equip local i posar el que seria el resultat definitiu. Finalment el SCCC B va defensar-se tant com va poder els últims 10 minuts posant 2 tanques a darrera per aconseguir la seva segona victòria a la lliga, col.locant-se així en 6na posició a la classificació de la lliga, que dóna molta confiança a l'equip i, sobretot, marca que s'estan fent les coses bé amb, obviament, moltes coses a millorar fins a final de temporada, on s'espera un bon resultat a la lliga.

Àlex Roig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario