martes, 15 de noviembre de 2016

J6 Lavinia Corsica 6 - 1 Nou de la rambla

Malgrat les baixes i els jugadors que sortien de lesions hem fet un gran partit, el millor de la temporada. Les coses no han començat gaire bé, casi en el primer minut hem deixat un u contra u al pívot visitant i ha marcat de bon xut creuat. Però avui era el nostre dia i Riki ho ha demostrat en una jugada de les seves en la que ha regatejat a tot l’equip contrari i ha marcat de vaselina. Gran gol que igualava el marcador. Hem seguit jugant molt bé però fallant les moltes ocasions que hem creat, fins que Miqui ha aprofitat un refús del porter i ha marcat el 2 a 1. Poc després, una gran jugada de Joanet l’ha convertit Escu en el tercer gol amb un bon xut al pal contrari. Més ocasions en les dues àrees fins al descans. Gran primera part de tot l’equip, incloent a Marc que també ha tingut feina.

La segona part ha continuat igual. Molta circulació de pilota, grans arrancades de Riki i Joanet, molt control de Xim i Juli, bona visió d’Héctor i Escu i una gran feina de Miqui que estava a tot arreu. Al final, una jugada magnífica de Juli amb barret i xut a l’escaire ha estat el quart gol del Lavinia Córsica FS. Fins al final no hem patit i, fins i tot, hem ampliat l’avantatge. Defensant l'atac de cinc Miqui ha robat una pilota i ha marcat el cinquè i Marc també s’ha afegit a la festa amb un sisè gol de porteria a porteria. Quan tot surt bé, no cal més que felicitar-se i intentar mantenir el nivell en propers partits. Felicitats a tot l’equip!