viernes, 25 de noviembre de 2016

J5 SCCC A 1 - 7 Ath. Sant Joan

Dilluns 21 de novembre el sènior A feia front a un partit aplaçat importantíssim i trampa. Jugava a casa contra Athletic Sant Joan, un rival important a la taula que encara no havia puntuat en lliga. Trampa perquè només havia jugat tres partits, dos contra rivals de la part alta de la classificació.

El SCCC partia amb ganes i confiança de treure un bon resultat. L equip estava al complet, motivat i amb la consigna de sortir a pressionar. El rival esperava a mitja pista al primer tall per sortir a pressionar pilota després, un equip amb jugadors veterans i un joc senzill i fluid, intentant buscar passades en llarg a l’esquena dels locals.

Fruit dels bons primers minuts dels de casa, es va començar a mantenir el control del esfèric, ja es començava a carburar contra un equip tancat a mitja pista, que es veia que esperaria a sortir i fer mal a la contra. Ocasió rere ocasió, la pilota no volia entrar per els locals i en una jugada de pressió rival una pèrdua en la passada va provocar una contra que, en una jugada desafortunada pels de casa, va acabar entrant després de molts rebots pujant al marcador el primer gol rival.

A partir d aquí, els blaugranes van continuar buscant porteria rival i intentant generar jugades clares. Sense fortuna de cara a gol i sense que la pilota acabes entrant el rival es va trobar un segon gol en un xut exterior després d’un fora de banda que entra, de rebot un cop més, a porteria.

Abans de la mitja part el SCCC, va aconseguir respondre amb un gol murri, fruit d’una jugada a pilota parada, un fora de banda ràpid per un ala local que entrava ràpid al segon pal que deixa el 1 a 2 al marcador.

Comença la segona part i l equip surt a empatar el partit, però tot just als primers compassos, quan els locals estaven abocats atacant, una passada precipitada del porter al pivot es interceptada per el rival que després de finalitzar amb encert un 3x2 es troba amb un tercer gol a favor que deixa als locals sense el control que havia mostrat a la primera part, amb l’ànim decaigut per la mala fortuna i per el resultat que cada cop es més ampli. A partir d aquí el resultat del partit no acaba de ser fidel a la realitat i el marcador queda 1 - 7. Sens dubte queda feina per endavant, però amb la convicció que tenim les eines per revertir la situació i fer vibrar a l afició!