lunes, 7 de noviembre de 2016

J2 SCCC Juv C 1 - 1 Casal dels infants per l'acció social als barris A

Partit intens el que vàrem viure el divendres passat al nostre camp, entre un Sang Culé que s’estrenava com a equip de conjunt en el seu primer partit en competició, i un Casal dels Infants per l’acció Social als Barris “A” que va sortir amb moltes ganes després d’haver perdut la setmana anterior al seu camp davant el Pere Verges per un resultat de 0-3. Potser per aquest motiu l’equip visitant va iniciar l’ofensiva molt aviat i de seguida ens vam adonar que no seria un partit gens fàcil.

El partit es va iniciar amb una alineació formada per: Raul, Ian, Marc, Jonathan i Pere. Posteriorment van anar rotant tots els jugadors.

El joc intens iniciat per part de l’equip rival va tenir el seu fruit amb el gol que els va avançar en el marcador. Cal destacar les nombroses intervencions i aturades del nostre porter Raul que va impedir com a mínim dos o tres gols “cantats”.

A l’inici de la segona part i gràcies a una falta transformada per l’Ian, el marcador va posar-se en empat a un, resultat que no es mouria en tot el que quedava de partit.

En resum, el “match” va ser molt disputat pels dos equips, i considerem el resultat just perquè ambdós van tenir ocasions per decantar la balança cap a la seva banda, tot i que finalment el marcador no es va moure. Cal destacar un parell de jugades que podríem considerar com una “mica fora de lloc”, just quan el partit estava empatat a un i els ànims estaven escalfats, quan va haver-hi alguna empenta que va fer caure jugadors de les dues bandes i això va provocar alguna pica-baralla que no va passar a més un cop acabat el partit.

Creiem que el resultat és just ja que qualsevol equip va poder emportar-se els dos punts i que les ocasions van produir-se per igual.

No hay comentarios:

Publicar un comentario