jueves, 24 de noviembre de 2016

J4 Torras i Bages 1 - 1 Sccc Femení B

Arribem al camp del Torres i Bages nervioses, es un equip fort i sap jugar, mai les hem guanyat.
Entrem a pista per escalfar i comença a ploure,augmentat el nostre nerviosisme ja que la pista rellisca i es un perill, tot i així seguim endavant amb el partit.

Comença el partit, el rival no ens pressiona, ens espera a mig camp molt calmades ,fent que tinguem mes confiança i puguem començar a jugar amb el cierre, les jugades van sortint i arribem moltes vegades a la porteria rival, amb la mala sort d’errar els xuts. El rival comença a notar el perill que estem creant i comencen a donar intensitat al seu joc, tant que als últims minuts de la primera part decideixen sortir de 5. La nostra defensa aguanta bastant bé la pressió que ens creen.

En un moment que tenim a les 5 jugadores rivals  dins la nostre àrea intentant acabar jugada, la Julia talla la trajectòria de la pilota, la xuta per allunyar-la de la nostre porteria i la pilota acaba dins la porteria rival, GOLLLLLLLLLLL del sang Culé. Torres i Bages 0-1 Sang Culé

La segona part es molt mes intensa, el Torres i Bages vol marcar si o si, i augmenta la pressió i la defensa dels dos equips per igual. En un moment de descuit una jugadora rival xuta sense que la nostre portera pugui evitar el gol. Torres i Bages 1-1 Sang Culé.

Els últims minuts son eterns, els dos equips estem molt igualats i el ritme es comença a notar en les jugadores, estem disfrutant del partit  però el cansament ens està  afectant, per sort l’àrbitre fa sonar el xiulet. Final del partit

A destacar del partit:

-Les parades de la Noe amb els peus i els llançaments de pilota des de porteria
-Les parades de l’Eulalia amb les mans i el sortir sense por al límit de l’àrea quan ens guanyava l’esquena una jugadora rival
-L’habilitat de la Laura per tallar les jugades rivals i  anticipar-se al rival
-Els controls i manteniments de pilota de la Marta, que ens donen  temps per  poder-nos col·locar
-L’habilitat i la confiança de l’Andrea amb la pilota als peus
-La força de la Raquel per aguantar la pilota i pujar fins a la porteria rival
-El control de la pilota i els xuts que acaben dins la porteria rival de la Julia
-Els ànims i la confiança dels dos entrenadors
-La ràpida adaptació de la Marina als moviments del pivot, que va participar en cada jugada d'atac donant sortida a l'equip tant aguantant pilota com finalitzant de lluny.