miércoles, 23 de noviembre de 2016

J2 Sccc Juv A 10 - 2 Polaris

Després de 8 partits el juvenil A segueix invicte gràcies a la gran feina tant de l'entrenador com dels jugador.

Aquest cop el partit era contra el Polaris "B" es va jugar dilluns dia 14 aplaçat de la jornada 2.

El partit va ser un monopoli del nostre juvenil, tot va començar amb una bona jugada colectiva i Pablo obrint la llauna ja al minut 2 de partit de segon pal, després ja van anar caient els gols de Christian, Marc i Alex (tots tres d'un bon tir exterior). El partit al minut 15 ja estava encaminat cap a la victoria, un contraatac ben realitzat del rival va suposar el 4-1 al marcador que va servir per no donar el partit per guanyat i seguir igual,una bona jugada individual d'adri, un gol de valentia de Halons arriban a una pilota dividida amb el porter abans que ell i un bon 1 contra 1 de romero contra el porter van donar el 7-1 al marcador.

L'equip estava molt amunt i els rivals van saber aprofitar-ho anotan un altre gol, després d'aixó adri va marcar després d'una bona jugada d'estratègia, Halons va marcar després de caçar el rebot del porter a l'àrea rival després d'un bon xut exterior de renzo,demostrant així el seu gran olfacte golejador.
Alex Montolio va tancar el partit amb el 10-2 de segon pal després d'una gran jugada individual de Marc.

Un altre gran partit del juvenil A que promet molt aquesta temporada si segueix en aquest bon camí.