martes, 15 de noviembre de 2016

J3 Pere Verges 10 - 0 SCCC Jun C

Divendres va ser un partit dur, difícil i intens en el que no vam jugar com esperàvem ni tampoc va ser un partit gaire bo per la nostra part, ja que vam encaixar deu gols.

Vam aguantar bastant be la primera part encara que per darrere del marcador, vam acabar amb 3-0 la primera part tot i que teníem ocasions però no les acabàvem com deuríem. El primer gol va ser un molt bon gol per part seva, i els altres dos per errors defensius molt clars i podríem haver encaixat un parell de gols mes si no fos per Raúl que va fer dues parades bastant bones. A la segona part, el cansanci ens va passar factura i vam encaixar 7 gols que es van convertir en el 10-0 on hi havia excessius errors defensius i anàvem perduts per el camp, Ian va tenir una ocasió en la que vaig xutar sense angle per impotència i la va parar el porter i Alex també va tenir una ocasió molt clara en una estratègia de corner, en la que va donar-li al travesser i no va entrar per ben poc.

Tot i això com algo positiu, considero que ho vam donar tot fins que moralment vam fer figa. Hem de seguir endavant i intentar millorar en les sortides de pilota. Aquest partit ens te que fer mes forts per acabar el mes a dalt possible.