jueves, 24 de noviembre de 2016

J7 Sccc A 1 - 7 Estel Vallseca

Díficil partit el jugat aquest cap de setmana per al senior A del Sang Culé enfrentant-se a un bon Estel Vallseca que ocupava la part alta de la classificació.

Estel va porposar un partit on cuasi tot el seu joc passava per els peus del tanca, que havent arribat a jugar a plata, demostrava el seu nivell i la seva precissió amb passes milimétrics, bons marcartges i gran lectura de joc, jugant cuasi caminant i aguantat tot el partit en pista. Per aconseguir-ho va mantenir una defensa tancada a mitja pista preparats per sortir a la contra.

Tot i que el partit va començar igualat, al llarg dels primers minuts els locals van desaprofitar totes les oportunitats que van tenir i l'equip visitant va conseguir posar-se per davant del marcador amb una jugada de corner de xut exterior al minut 8 de la primera part i després amb una altre corner amb pasada entrelínies i una contra que deixava en 0-3 al marcador alminut 13'augmentant la diferència i donant un cop anímic al rival. Els últims minuts de la primera part van tornar a ser per al Sang Culé, però només van aconseguir anotar un gol, Alex amb un potent xut exterior escurçava distancies per als locals.

La segona part va començar com la primera: el partit estava igualat i hi havien ocasions a les dues porteries. Un cop més, els locals no van saber aprogitar les oportunitats i els visitants van aconseguir augmentar diferències amb dos gols consecutius en dues contres (30' i 31'), cosa que va xafar els ànims dels locals. Amb el partit ja sentenciat, els visitants van aconseguir anotar els dos últims gols en els minuts 38 i 39, finalitzant amb un contundent marcador d'1-7, que no reflecteix laa diferència entre els dos equips.