lunes, 7 de noviembre de 2016

J2 AAVV Can Baró FS “A” 0-1 Femení B SCCC

Victòria treballada, 0-1 en camp contrari

Dissabte el mati l’equip femení B del Sang Culé es va desplaçar al Pavelló Municipal Can Baró per disputar el segon partit de lliga contra AAVV Can Baró FS “A”. Sembla que les condicions meteorològiques ferien suspendre el partit però, finalment, es va dur a terme sense entrebancs. 



Les jugadores del Sang Culé van sortir el camp modificant la seva manera de pressionar i mirant de recuperar la pilota en zona de defensa rival, molt més a prop de la zona de gol. Era una aposta arriscada que comportava una defensa agressiva i acurada, on les jugadores no es van sentir còmodes fins a la segona part. Tot i això, les ganes de jugar hi eren i ambdós equips van saber lluitar durant tot el partit, creant ocasions a banda i banda però sense resultat de gol. 

Cal comentar, a més, que el partit es va veure aturat per uns segons, a causa d’un gos espontani que va assaltar al camp. Aquesta situació va quedar com un fet anecdòtic i el partit va continuar. 
Va ser un partit molt disputat i igualat que no es va resoldre fins als minuts finals, on un xut d’Andrea Castro va fer sumar el marcador de l’equip blaugrana. Amb el partit a favor i pocs minuts abans de xiular el final, el Sang Culé va començar a tocar més relaxadament la pilota i a calmar els ànims. 
Cal destacar, a més, l’actuació clau de la portera, Eulàlia Mata, que va fer diverses aturades de mèrit durant el partit.  

Després d’aquesta victòria treballada per l’equip del Sang Culé i sumant dos punts més a la lliga, val a dir que queda molt per fer i l’equip sembla està motivat per treballar i assolir els objectius marcats per la temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario