martes, 15 de noviembre de 2016

J6 Eixample 9 - 1 Sccc A

Des del inici, el partit ja s’anunciava complicat, un seguit d’infortunis limitaven l’equip que comptava amb Andreu i Claret a la porteria, aquest últim va acabar fent de jugador per falta d’efectius, Johan, Sergi, Xavi i Gibert del Senior i Renzo i pablo, els juvenils del A donant un cop de mà.

Si les previsions eren pessimistes, el partit encara es va complicar més quan en una de les primeres jugades del partit, una circulació fluida del rival acabava en un remat des del segon pal i el primer gol del partit. Al equip li costava posar-se en marxa i mantenir el ritme, al llarg de la primera part va posar en poques complicacions al rival que poc a poc anava ampliant les distancies al marcador. El cansament afavoria les errades defensives i el joc directe no trobava recolzaments ni segones jugades. Els jugadors arribaven a la mitja part capcots i desanimats.

l començament de la segona, disposats a oferir una millor imatge tenint-ho tot perdut part vam sortir una miqueta mes concentrats, defensar mes centrats i amb més recolzaments però sense sort cara al gol. Un cop més, Gibert va fer una de les seves, desfent-se de tres rival i aguantant l’equilibri s'emportà la pilota i va aconseguir xutar al segon pal on hi era el Johan que va anora el 4 – 1 que proposava un partit més interesant. Malauradament, tot i arribar en més ocasions Sccc no va poder escurçar el marcador, el cansament i les probes del joc de 5 van permetre que eixample amplies el marcador i acabes amb un còmode 9 a 1.

Un partit dur per als nostres, que paguen car el fet de ser pocs jugadors, conscients però de que quan hi som tots competim a un bon nivell prepararem els pròxims partits amb la mateixa intensitat de sempre i sense abaixar els braços.

1, 2,3, Sang Cule!



Pablito Curbelo

No hay comentarios:

Publicar un comentario