lunes, 10 de octubre de 2016

J1 Magic Futsal E 6-2 SCCC B

Aquest diumenge dia 9 d'octubre, el senior C del Sang Culé va jugar contra el màgic sants al Pavelló la Bordeta.

Va ser un partit complicat físicament degut a la manca d'efectius per jugar el partit, ja que només disposàven de dos canvis per fer-hi front.

Tot i que el resultat que es van dur al descans no era favorable, el joc de l'equip no era dolent, combinaven entre ells amb fluidesa i, tot i que calia parlar-se més al camp, la defensa també va ser prou bona empatant el partit 1-1, però els locals van anotar tres gols gairebé seguits (minut 17, 20 i 22) i el resultat al descans va acabar sent de 4-2.

La segona part ja va ser una altra cosa. A l'equip li costava molt combinar i mantenir la possessió de la pilota degut a l'esforç físic que havien fet els jugadors durant el partit i per tant tocava defensar-se. Malgrat l'equip local va tenir moltes ocasions, el Sang Culé només va encaixar dos gols més (minut 3 i 10 de la segona part) que feien que el resultat final del partit fos de 6-2.

L'equip va arribar a la conclusió que si haguessin sigut més jugadors, el resultat no hagués sigut tant desfavorable. A pensar en el pròxim partit