viernes, 21 de octubre de 2016

J2 Futsal Montbui 4 - SCCC A 4

Segon partit de lliga pel sènior A de Sang Culé, en el que probablement sigui el desplaçament més llarg d'aquesta lliga. El partit començava de amb ocasions pels dos equips. La possessió a l’inici del partit era per l’equip local i els nostres ho intentaven mitjançant algunes contres sense perill. Aquesta va ser la dinàmica del partit durant els 5 primers minuts. Curiosament el gol d’Alex arriba en una jugada en estàtic on el Pivot del Juvenil A intenta un xut des de ben lluny de l’àrea, aquest és refusat per algun jugador i acaba entrant per l’esquadra esquerre del porter local i capità. L’alegria no duraria massa per l’equip dirigit per Albert ja que en el següent minut l’equip de Santa Margarida de Montbui empataria el partit sense donar opció a l’equip visitant de saber aprofitar aquest avantatge. Tot seguit, el partit comença a agafar color blaugrana. L’equip de Barcelona tindria el control de partit tot i la pressió de l’equip local. Fruit d’aquest control a 3 minuts d’acabar la primera part,el també jugador del Juvenil A, Marc a la sortida d’un corner en un xut llunyà anotaria el segon gol per l’equip visitant. A partir d’aquí l’equip visitant s’apaga, cosa que ajuda a que el Sang Culé amplii el seu avantatge amb un gol del capità Sergi Ruiz rere un rebot del porter visitant. El partit anava al descans amb bones sensacions pels nostres i amb uns ànims totalment diferents als del primer partit.

A la segona part el control segueix sent de Sang Culé, en un partit de anada i tornada. A la que havia perill Andreu podia salvar amb ajuda del seus companys. No va ser fins el minut 9 de la segona part en el que el Futsal Montbui escorcés diferències posant el 2-3 al marcador.  Aquest gol va provocar una mica de nerviosisme en l’equip visitant que comença a perdre el control del partit. Després d’una jugada d’atac per part de l’equip visitant, el Futsal Montbui roba una pilota ràpidament, la qual connecten amb el pivot a contracop, on aquest es trobava sol i igualen el marcador a falta de 9 minuts pel final. Sense acabar-se de recuperar d’aquest gol es rep un altre just 4 minuts desprès. Els nostres es troben amb un 4-3 en contra a falta de 5’ pel final del partit.

L’equip local, molt agressiu durant tot el partit, fa una sisena falta que provoca doble penalti a falta de 3 minuts pel final del partit. Gibert va ser l’encarregat de tirar-lo amb la mala fortuna de que el porter local té el seu únic moment inspirat de la tarda i l’atura. Sang Culé després d’aquesta ocasió disposa de 3 o 4 atacs que no arriben a ser gol. A 55 segons del final l’equip visitant inicia el seu últim atac  i primer amb porter jugador del partit amb el propi Andreu sortint de la seva porteria. En aquesta jugada a ran de una errada de un dels jugadors locals que va a terra quan el jugador que dirigia el joc tenia la pilota s’aconsegueix que arribi una pilota a la part dreta de la frontal del area local, on Sergio pivot de Sang Cule rebia la pilota per donar un assistència a Marc, que anotava el seu segon gol i feia sumar el primer punt per el conjunt barceloní. Primer punt de lliga pels nostres després d’un partit molt lluitat i on es va veure l’esperit d’aquest equip.