jueves, 13 de octubre de 2016

J1 Sant Andreu Sagrera A 8 - 3 Lavinia Córsica FS

Mal partit per començar la temporada. Un primer minut nefast, amb tres errades consecutives, ha acabat en el primer gol en contra. Massa fàcil per l’equip local. Aleshores les coses han canviat, hem atacat molt bé, hem combinat i desbordat contínuament i únicament els xuts han acabat al pal o aturats pel porter. Moltes ocasions clares fallades, no es pot perdonar en aquestes divisions. I així ha estat, quan faltaven pocs minuts pel descans, una falta innecessària ha acabat amb un regat per banda del millor jugador local i un gran gol a la mateixa escaire. Un altre error de marcatge i un gol des del propi camp han deixat un marcador molt clar de 4 a 1 totalment inesperat veient els minuts anteriors. Únicament un gran gol de Riki ens ha donat esperances abans del descans. No pintava bé, però quedava tota una part.

La segona part no ha estat millor. Hem jugat pitjor i hem seguit fallant ocasions, especialment dues abans que el Sant Andreu Sagrera marqués un cinquè gol després d’una sèrie d’errades en cadena en una falta lateral. El sisè gol ha estat també com a conseqüència d’una errada nostra, i no hem sabut reduir diferències amb les moltes vegades que ens hem quedat davant del porter. Però el nostre joc ja no era bo, l’equip local s’ha tancat molt bé i ha deixat pocs espais. Ha tornat a marcar poc abans del final després d’un doble penal. El tercer gol de Miki, aprofitant un rebuig del porter i el vuitè local quan jugàvem de 5 han deixat un resultat molt clar que ens fa mal. Haurem de millorar molt els propers partits.