martes, 25 de octubre de 2016

J1 SCCC Fem B 0 - 0 Montserrat

És divendres 21 d’octubre i es disputa el nostre primer partit de lliga en un club nou. Tenim moltes ganes de jugar; els entrenaments fets fins ara ens han permès recuperar l’estat físic desmillorat d’un estiu no gaire actiu (físicament parlant) per la majoria de nosaltres i avui divendres tenim ganes de demostrar el que valem, la nostra unió, motivació i sobretot il·lusió.

Els nervis augmenten la seva intensitat a mesura que l’inici del partit s’acosta, comentem jugades, tècniques, ens motivem i escoltem els nostres entrenadors.

Però els minuts passen i l’àrbitre mana l’inici del partit. Ja està, ja ha començat, ara a donar-ho tot. El partit comença amb bastanta intensitat i amb diverses ocasions de gol per part nostra. De mica en mica, la intensitat de les adversàries comença a augmentar també i es torna un partit molt igualat. A la segona part és el meu torn a la porteria i em preparo mentalment perquè la tensió del 0-0 no em domini. Finalment, el partit queda en empat sense gols al marcador amb una segona part molt intensa per part d’ambdós equips que han lluitat fins l’últim minut.

Sabem que potser no ha sigut el millor partit que hem disputat, però no ens desanimem, hem guanyat el primer punt de la lliga i això només és el principi; ara ens toca seguir millorant, corregir errors i seguir sumant punts!

Gràcies al Sang Culé Cor Català per deixar-nos formar part del vostre club! : )