miércoles, 12 de octubre de 2016

J1 Alheña 5 - 0 Sccc Juv B

Primer partit de lliga per al juvenil B del nostre club. Per a la majoria la primera experiència com a federats i sense gairebé haver compartit mai vestuari entre ells. Al davant un rival apriori més fort, més gran, més treballat i recentment baixat de segona divisió catalana.

Comença el partit a Hospitalet amb igualtat al joc, amb un SCCC molt ben plantat a darrere i poques idees en atac i amb un Alheña portant el joc i tenint la pilota. L’equip local no va aconseguir veure porta fins al llançament d’una falta directe al minut 9 de partit que entra escorada al pal esquerre de la porteria visitant. A partir d’aquí el partit segueix igual, amb l’equip local només creant perill en jugades de pilota aturada i amb els porters de SCCC fent una molt bona actuació. A mesura que avançava el partit, SCCC s’anava mostrant més atrevit, començant a crear perill amb accions individuals, ja que la creació de joc no va acabar de sortir al 100%. El segon gol local arriba en un altre xut de falta directa al minut 18 (falta inexistent assenyalada per una càrrega legal d’Arnau) que es cola entre la barrera i deixa a Raul venut davant el xut. L’ocasió més clara de SCCC la va tenir Alex en un xut que va batre el porter rival, però el defensa va arribar a salvar el gol sobre la línia.

Amb aquest resultat (2-0) s’arribava al descans, amb un Alheña aprofitant les badades en col·locació defensiva visitant i amb un SCCC que anava tenint ocasions però no aconseguia materialitzar-les.

La segona meitat va seguir la mateixa dinàmica que la primera, amb SCCC defensant, intentant crear en atac, plantejant un bon partit donades les circumstàncies i fent un bon paper. Alheña només va aconseguir fer més gran la seva ventatge a pilota parada, en 2 córners i en un fora de banda, on els jugadors visitants van pecar a l’hora de col·locar-se, deixant lliure el segon pal i deixant que Alheña arribés a la porteria d’Eric amb molta facilitat. SCCC va tenir varies ocasions per a obrir el seu marcador, però la bona actuació del porter rival i la manca de punteria van fer que el gol hagi d’esperar fins la setmana vinent.

Tot i acabar amb el resultat final de 5-0, l’equip va marxar amb bones sensacions, amb el cap ben alt, veient que les coses començaven a sortir i amb un regust amarg al veure que era un resultat massa elevat pel que s’havia vist al camp. Ara toca treballar els errors i posar-se les piles. Sens dubte aquest equip plantarà cara durant la temporada.

5 inicial SCCC: Raul, Marc, Arnau, Alex, Biel

També van jugar: Yago, Alvaro, Eric Polo, David, Ivan