miércoles, 26 de octubre de 2016

J3 SCCC A 6 - 4 Gràcia

Dissabte 22 d’Octubre, es disputava un dels partits que més ens han fet vibrar els últims anys entre un Claret i un UESCCC desdibuixats per la desintegració de les respectives plantilles aquesta temporada.

Claret presentava una plantilla molt jove però molt ben treballada que havia aconseguit imposar-se a la primera jornada a un Màgic Sants que havent-se reforçat aquest any serà un rival molt dur a batre al seu camp.

Avisat d’això, el Sang Cule arribava al partit preparat per a no cedir ni un pas, havent passat de ser un equip d’emergència a la primera jornada, a ser un grup que vendria cara la seva pell i faria valer el fet de ser l’únic club que porta la sang i el cor al seu escut.

Ajudats per els juvenils, que van saber dur a la perfecció el seu paper al llarg del partit, els primers deu minuts van suportar impertèrritament els constants atacs d’un Gràcia amb molt de ritme que finalment al minut 11’ aconseguia batre en un 1x1 al porter i anotar al 0-1. Menys d’un minut després i per un error local en un fora de banda prop de la porteria Gracia anotava el segon gol del partit, 0-2 i semblava que el partit es posava molt negre per el Sang Culé.

Però els blaugrana no es van rendir i lluny d’això van redoblar els seus esforços, van començar a imposar-se poc a poc també en l’atac i amb un Xavi Badia imponent (dos gols) i un Albert Gibert elèctric i desequilibrant (1 gol) van remuntar el partit en 3 minuts el 13’, el 14’ i el 16’ arribant al descans amb el marcador a favor, confiats i segurs de la feina que estaven fent.

De la mateixa manera va començar la segona part, Gibert que encara no havia acabat anotava el segon gol, amb un potentíssim xut en la resolució d’una falta indirecte al primer minut de la segona part. Amb 4-2 al marcador va arribar el moment de donar descansa a varis jugadors clau del Sang Culé i els juvenils van ser claus en aquest punt on van donar aire i van deixar-se la pell en defensar el resultat. Al minut 27’ Gràcia va escurçar distancies y la tensió es feia palpable, per sort, un cop més, Gibert va aparèixer per rescatar l’equip en moments de tensió anotant el tercer gol del se compte particular al minut 32’. Els últims minuts Gràcia va jugar de cinc, sense fortuna, per intentar escurçar distancies després d’haver anotat i haver rebut gol al mateix minut (34’) deixant el marcador definitiu en 6-4.

El partit acabava amb els tres punts a favor dels locals que es consoliden com a grup lluitador i que ja pensa en el proper partit contra el Caserres un rival molt fort a casa que de ben segur els obligarà a exprimir-se al 100%.

Agrair un cop més l’esforç dels juvenils, Alex i Pablo que ja formen part del present del sènior A i de Alex Roig i Cañi que amb el seu alè van donar la victòria al equip. També mencionar a Albert Claret que tot i no poder jugar va ajudar al equip desde la grada a aconseguir la primera victoria de la lliga.