lunes, 10 de octubre de 2016

J1 SCCC A 1-9 Rosario Central

Debut amarg del Sènior A que es va veure superat per un bon Rosario Central que va dominar la major part de les fases del partit. Tenint en compte que l’equip tenia moltes baixes, que portava pocs entrenaments junts i que l’equip s’ha tancat recentment, el resultat final era quelcom anecdòtic doncs els jugadors eren conscients que no arribaven en les mateixes condicions al partit que el seu rival.

En una primera part més igualada que la segona, s’arribava al descans amb un 0-4. A la segona part, certs errors arran de la desconnexió mental i el cansament físic van provocar que s’arribés al marcador final desmesurat. A l’últim minut del partit Xavi Badia va fer el gol de l’honor pels locals, acabant el partit 1-9.

L’equip ja només pensa en preparar el pròxim partit contra el Montbui FS on de ben segur es veurà una versió millorada dels jugadors..