miércoles, 12 de octubre de 2016

J3 Hospitalet Bellesport 1 - 3 SCCC Juv A

Inici del partit on vem començar de la millor manera amb un 0-2 a favor i bon ven colocats en pista vem aguantar el resultat fins al final de la primera part, sense haver de patir en cap jugada en contra.

Inici de la segona part on vam sortir a sentecniar el partit , ja que no era una clara ventatge , mala sort de que encara aixi vem rebre un gol cosa que encara hi havien mes ganes de tenir el control complert de la pilota de tancar el partit , i de marcar el tercer gol i sentenciar dun cop per totes el partit.

Sen mes intents en les jugades dividides , apretant per buscar el 3 gol cosa que no arribava i cada cop quedant menys temps, xut creuat de Pablo que va acabar de cara a gol a falta de dos minuts per el final cosa que va sentenciar el partit, reforçant mes a l'equip sabent que era una altre victoria i que el partit ja no sens escapaba.