viernes, 21 de octubre de 2016

J2 Lavinia Córsica FS 5 - CFS Mallorca 4

Primera victòria de la temporada, molt treballada encara que el joc no ha estat el millor. La primera part ha començat molt travada, amb poques ocasions i un equip visitant que sortia be de la pressió que fèiem. Però l’encert atacant que no vam tenir a la primera part del primer partit de lliga el vam tenir en aquest segon, i així Escu va marcar rematant de bona volea un rebuig del porter visitant i Roberto va tornar a fer-ho de falta afortunada. 2 a 0 i un partit que es posava molt favorable. Però abans del final un error del nostre porter ha donat vida a l’equip  visitant. Acceptable primera part encara que el resultat era qualsevol cosa menys definitiu.

La segona part no ha començat molt bé. Ens hem tirat enrere i una bola perduda com a últim home ha permès al Mallorca empatat de molt bona vaselina. I poc després l’equip visitant s’ha posat en avantatge amb un gol de falta. En pocs minuts havíem perdut la clara diferència i estàvem perdent. Tornava canviar el xip i hem tornar a pressionar intensament, robant algunes pilotes clares però sense encert de cara a porteria. Al mateix temps, Marc ens ha mantingut al partit amb grans aturades. Finalment a falta de cinc minuts hem tret el porter jugador i hem estat extremadament eficaços: una primera jugada ha acabat amb l’empat amb xut de Fabi amb ajuda de la defensa, i poc després una passada de la mort de Juli també ha acabat amb gol en pròpia porta. No era sort, el moviment de bola de l’equip era excel·lent i el resultat era merescut. Amb l’equip visitant atacant de cinc, Joanet ha robat una bola, ha regatejat al porter i ha marcat un gran gol gairebé sense angle. 5 a 3 que semblava definitiu. Però l’equip visitant encara ha marcat el quart a falta d’un minut i hem patit fins al final, amb una recuperació de Roberto increïble quan un jugador visitant es quedava sol davant el Marc. Victòria molt important que ens dona molts ànims per millorar als propers partits.