jueves, 12 de enero de 2017

J9 SCCC A 2 - 3 Màgic Sants

Partit disputat a Arístides Maillol degut a que es va aplaçar en dues ocasions.

El partit va començar intens per ambdues bandes; Sang Culé feia valer una defensa sòlida contra un Màgic amb molta intensitat que va arribar poques vegades.

L'equip visitant va fer pujar el primer gol al marcador després d'executar una falta directe desde la frontal de l'àrea, i pocs minuts després es produïa una altra falta que va acabar de la mateixa manera, deixant el marcador en 0-2.

Tot i així l'equip no va disminuir el seu empeny i el Màgic es va posar en 5 faltes quan encara restaven 6 minuts de la primera part. No va caldre més temps perquè Jordi Miral igualés el marcador amb dos gols de doble penalt provocats per entrades a destemps.

A la segona part els dos equips van mantenir la mateixa dinàmica i el partit es va decidir en una jugada desafortunada on un jugador sense gaire opcions, desde la banda, va sortir després de dos rebots i va poder marcar gol.

La imatge de l'equip va ser totalment diferent a la oferida en els últims partits i sembla que l'any comença amb energies renovades. Esperem seguir treballant per aconseguir la victòria ràpidament i amb els reforços que hem sumat segur que serà ben aviat. Força Sang Culé

No hay comentarios:

Publicar un comentario