martes, 17 de enero de 2017

J13 SCCC Juv A 3-4 Thau

Partido en el que el comienzo ya sang cule dominaba el encuentro, adelantándose en el marcador con hasta 2 goles. Luego, al desconectar y confiarnos del resultado, Thau se adelanta en el marcador y se mete bruscamente en el partido. Un sang cule sin ganas, no consigue penetrar la portería rival, aunque hay que felicitar al portero rival por su maravillosa actuación en el partido. Tras varios rechaces del rival, Alex consigue marcar el gol que coloca el resultado a 3-3. Como el cansancio de estas navidades afecto a nuestros jugadores, una contra de Thau consigue meter el gol que consigue la victoria para el equipo visitante.

jueves, 12 de enero de 2017

J9 SCCC A 2 - 3 Màgic Sants

Partit disputat a Arístides Maillol degut a que es va aplaçar en dues ocasions.

El partit va començar intens per ambdues bandes; Sang Culé feia valer una defensa sòlida contra un Màgic amb molta intensitat que va arribar poques vegades.

L'equip visitant va fer pujar el primer gol al marcador després d'executar una falta directe desde la frontal de l'àrea, i pocs minuts després es produïa una altra falta que va acabar de la mateixa manera, deixant el marcador en 0-2.

Tot i així l'equip no va disminuir el seu empeny i el Màgic es va posar en 5 faltes quan encara restaven 6 minuts de la primera part. No va caldre més temps perquè Jordi Miral igualés el marcador amb dos gols de doble penalt provocats per entrades a destemps.

A la segona part els dos equips van mantenir la mateixa dinàmica i el partit es va decidir en una jugada desafortunada on un jugador sense gaire opcions, desde la banda, va sortir després de dos rebots i va poder marcar gol.

La imatge de l'equip va ser totalment diferent a la oferida en els últims partits i sembla que l'any comença amb energies renovades. Esperem seguir treballant per aconseguir la victòria ràpidament i amb els reforços que hem sumat segur que serà ben aviat. Força Sang Culé

lunes, 5 de diciembre de 2016

J5 Sant Andreu 2 - 6 SCCC Inf A

Partido pronto y con frio en el barrio de St. Andreu que arranco de la misma manera que acabó, con un SCCC dominando, durante la primera parte se pudo ver un buen juego por parte de SCCC y por primera vez en esta temporada un seguido de rotaciones, que nos llevo a adelantarnos en el marcador y tras el empate (1-1) de los locales, volvernos a poner por delante, la primera mitad concluyó 1-3. Todo hay que decirlo, el equipo local facilito la salida de balón así como las rotaciones de SCCC con una defensa muy metida en su propio campo. En el inció de la segunda mitad un fallo de concentración fruto de la relajación de los visitantes llevo al St. Andreu a ponerse 2-3 pero todo quedo ahí, SCCC siguió haciendo su juego y con eso si, menos rotaciones que la primera mitad, consiguió ir abriendo hueco hasta finalizar el partido con un 2-6 a favor. Felicidades por otra victoria y por mantener el liderato. +2.

J5 Escola Pia Balmes 3 - 1 SCCC Jun “C”

El partit va començar a les 20:15 amb Liam a la porteria i Jonathan , Victor, Marc i Pere al camp. Malauradament només teníem un canvi ja que Ian i Alex no van poder venir al partit. Per tant vam haver de esperar el rival en comptes d’anar a pressionar. El començament del partit el vam dominar ja que vam tenir diverses ocasions des de fora de l’àrea, en canvi l’equip rival no va xutar pràcticament a porteria. El primer gol el va fer Jonathan en un contraatac. Al final de la primera part anàvem guanyant 0-1. A la segona part l’equip rival va sortir a pressionar , per la qual cosa van aconseguir generar alguna ocasió, llavors va ser quan ens van marcar, encara que estiguéssim cansats vam seguir generar ocasions, en Dani va marcar un gol fantasma que l’àrbitre no va veure, aquest gol hagués pogut ser el 2-2. A les acaballes del partit ens van marcar el tercer. Possiblement aquest a sigut el millor partit de la temporada encara que acabés en derrota, ja que vam aconseguir moure amb ritme la pilota i generar moltes ocasions.

miércoles, 30 de noviembre de 2016

J8 Jesus i Maria 7 - 3 SCCC A

Aquest cap de setmana era un partit difícil per al senior A del Sang Culé enfrentant-se al primer classificat de la lliga el Jesus- Maria CE A.

JM va comença la primera part amb el joc de toc que tenen el cual els ha permés estar en la primera posició sense perdre cap partit, demostran el nivell i precissió amb els passes, pressionsnt molt a dalt, la cual cosa ens va fer mantenir una defensa tancada a mitja pista.

Tot i que el partit va començar igualat, al llarg dels primers minuts els locals es van posar per devant en el marcador al minut 6 de la primera part en un jugada que van aprofitar un rebot del porter. Després en una contra ven feta per Sang Culé on van haver de fer falta al voltant de l'area i vem empatar el partit en un xut directe en el minut 10. Després vem.intentar aguantar pero en nel minut 15 ens van marcar el segon gol i ens vem venir abaix i ens van ficar el tercer y cuart gol els minuts 16 i 18 respectivament que ens va fer anar al descans una mica desanimats perque els estavem posant les coses difícils i vem desaprofitar oportunits i ens vem anar amb un marcador en contra a la primera part.

La segona part va començar com la primera seguiem amb la defensa a mitja pista i ells amb el control del partit on hi havien ocasions a les dues porteries.Nosaltres no vem saber aprofitar les oportunitats i els locals van aconseguir augmentar diferències amb dos gols consecutius en dues contres (24' i 25'), la qual cosa ens va xafar els ànims. Amb el partit ja sentenciat vem marcar el segon gol en una contra ven feta on marcavem en el rebot del porter (30'). Finalitzant van tornar ha marcar els locals al minut 36 amplian més la diferencia i en una molt bona jugada nosaltres vem marcar el tercer i ultim gol del partit deixant un marcador de 7 a 3 final. Un resultat dolent perque hem perdut pero positiu degut que no ha sigut un resultat tan ampli com pensavem, ja que era un equip molt difícil que no havia perdut cap partit a la lliga.

J10 Terra Negra 4 - 4 SCCC Juv B

Sota l'amenaça de la pluja, els juvenils van començar el partit amb empenta ideterminació però sense les ides clares ni el joc acurat que estaven duent a terme en els darrers partits. Tot i això, la seva habilitat va ser suficient per anotar gol darrere gol arribant-se a situar 0 - 4 al marcador i tenir la sensació de que el partit seria fàcil.

El joc dur del rival, acompanyat en ocasions per accions de la grada i un àrbit que deixava jugar va acabar derivant en un partit molt trabat, molt lluitat i poc lluit que va treure fora del enfrontament als visitant. Havent abaixat la guardia i estant desconectants van començar a cometre errors defensius que va permetre als locals anar retallant distancies fins l'empat.

Les amonestacions van arribar tard i no van servir per reconduir el partit que va acabar amb la inercia de nou victories consecutives del Juvenil que segueix líder.

Terra negra 4-4 sang cule cor català

Adrià Vilagines jugador juvenil A

J5 Padre Damian 1-1 Sccc Femení B

Empat de les noies del Sang Culé, un punt més. Seguim sumant!

Aquesta vegada contra les noies de l'escola Padre Damian, equip que va sortir ben posicionat i que ens va dificultar la defensa. Gairebé tot el partit vam optar per la pressió, amb la intenció de dificultar l'atac de l'equip contrari i així crear perill en el contraatac. El joc va començar molt bé, tocant la pilota i buscant línies de passada, per així generar les jugades. És veritat que en diferents moments del partit ens va costar crear situacions de perill. No ens ho posaven fàcil i els nervis que moltes vegades ens envaeixen es notaven al camp, però tot i així vam demostrar que som un equip fort. Vam tenir ocasions clares, diferents xuts a porteria on la sort no ens va acompanyar, però vam continuar amb les mateixes ganes tot el partit. En la segona part un rebot de porteria després d'una gran parada va posar-nos endarrere, això no ens va desmotivar, una altra cosa no però ganes a aquest equip no li falten.

Quan faltaven pocs minuts per acabar el patit vam aconseguir, després d'una millorada defensa per les indicacions dels nostres entrenadors, lluitar una pilota amb un contra un. Destacar l'habilitat en aquell moment de la Paula Selvi, que va saber calmar els seus nervis i confiar en ella mateixa per poder empatar el partit.

Per finalitzar no vull deixar de dir com és reflexa en el camp la unió que tenim com a equip, queda plasmat en els ànims que contínuament ens donem i així tot és més fàcil, sembla que no existeixen impossibles, dia rere dia estem demostrant del que som capaces de fer per poder fer una temporada memorable. Amb constància estem aprenent una forma de joc on el principal és gaudir i a la vegada superar reptes, totes hem tingut un creixement individual basat en la confiança cega en cadascuna de nosaltres.