miércoles, 30 de noviembre de 2016

J8 Jesus i Maria 7 - 3 SCCC A

Aquest cap de setmana era un partit difícil per al senior A del Sang Culé enfrentant-se al primer classificat de la lliga el Jesus- Maria CE A.

JM va comença la primera part amb el joc de toc que tenen el cual els ha permés estar en la primera posició sense perdre cap partit, demostran el nivell i precissió amb els passes, pressionsnt molt a dalt, la cual cosa ens va fer mantenir una defensa tancada a mitja pista.

Tot i que el partit va començar igualat, al llarg dels primers minuts els locals es van posar per devant en el marcador al minut 6 de la primera part en un jugada que van aprofitar un rebot del porter. Després en una contra ven feta per Sang Culé on van haver de fer falta al voltant de l'area i vem empatar el partit en un xut directe en el minut 10. Després vem.intentar aguantar pero en nel minut 15 ens van marcar el segon gol i ens vem venir abaix i ens van ficar el tercer y cuart gol els minuts 16 i 18 respectivament que ens va fer anar al descans una mica desanimats perque els estavem posant les coses difícils i vem desaprofitar oportunits i ens vem anar amb un marcador en contra a la primera part.

La segona part va començar com la primera seguiem amb la defensa a mitja pista i ells amb el control del partit on hi havien ocasions a les dues porteries.Nosaltres no vem saber aprofitar les oportunitats i els locals van aconseguir augmentar diferències amb dos gols consecutius en dues contres (24' i 25'), la qual cosa ens va xafar els ànims. Amb el partit ja sentenciat vem marcar el segon gol en una contra ven feta on marcavem en el rebot del porter (30'). Finalitzant van tornar ha marcar els locals al minut 36 amplian més la diferencia i en una molt bona jugada nosaltres vem marcar el tercer i ultim gol del partit deixant un marcador de 7 a 3 final. Un resultat dolent perque hem perdut pero positiu degut que no ha sigut un resultat tan ampli com pensavem, ja que era un equip molt difícil que no havia perdut cap partit a la lliga.